VERVANG JE GLAS

EN VERLAAG JE

ENERGIEFACTUUR

Glazen schuifwanden

Geniet langer van uw buitenleven met glazen schuifwanden

Door glazen schuifwanden te laten plaatsen aan uw terrasoverkapping of veranda haalt u het zonlicht maximaal binnen en kan u genieten van uw prachtige tuin.

Met glazen schuifwanden geniet u het hele jaar door van uw tuin en uw overkapping. Open de deuren van uw glazen schuifwanden in de zomer voor maximale ventilatie en verkoeling, en zet de schuifdeuren volledig open om een praktische doorloop te voorzien naar uw tuin. Of creëer in de koudere maanden een knusse plek waar u heerlijk kan genieten van de winterse sfeer van uw tuin.

Glazen schuifwanden zijn gebruiksvriendelijk, zeer onderhoudsvriendelijk, … en kunnen geplaatst worden in nieuwe en bestaande terrasoverkappingen of veranda’s.


Glazen schuifwanden optimaliseren

Glazen schuifwanden beschikken over een aantal opties om uw buitenleven volledig naar uw wens uit te werken. Breid de glazen schuifwanden uit met tochtstrips zodat u ook in de koudere maanden heerlijk kan genieten van uw overkapping. De tochtstrips passen naadloos tussen de glazen panelen en zorgen ervoor dat er in de winter geen koude lucht doorheen de glazen panelen komt. Zo kan u in de winter heerlijk warm zitten. Of geef uw glazen schuifwanden een extra stijlvolle look door ze af te werken met deurgrepen.Mario Bauweraerts is al meer dan 25 jaar actief als professioneel glas plaatser. Al onze glazen schuifwanden plaatsen wij volgens de regels van de kunst.