VERVANG JE GLAS

EN VERLAAG JE

ENERGIEFACTUUR

Mario & Robbe Bauweraerts: Glaswerken en siliconenwerken

25 jaar ervaring in glaswerken & siliconenwerken

Ik ben Bauweraerts Mario, al 25 jaar glasplaatser en siliconenkitter. Ik ben 25 jaar geleden in het vak gestapt bij een firma met meer dan 30 jaar ervaring als glasplaatser. Daar heb ik het vak aangeleerd. Na enkele jaren ben ik zelf ploegbaas geworden in hetzelfde bedrijf. Vanaf deze periode startte ik ook in bijberoep in de glassector en het siliconen spuiten. Na enkele jaren heb ik besloten om volledig zelfstandige te worden. Sinds 2017 is er uitbreiding in onze zaak en is ook mijn zoon aan zijn carrière als glasplaatser begonnen! Hier ben ik erg trots op.

Als je graag een goede service krijgt, kwalitatief uitgevoerd werk en correcte opmeting, plaatsing en afhandeling bij 1 bedrijf, dan zit je bij ons aan het goede adres!


Glaswerken: Herstellen van alle glas, plaatsen van spiegels, plaatsen van binnenbeglazing zoals glazen wanden en glazen deuren. Plaatsen van lacobel (gekleurd glas) in keukens.

Siliconenwerken: Het opspuiten van plinten, badkamers, keukens, ... Opspuiten van glas of kitten tussen ramen en muur.

Onze specialisatie is HET VERVANGEN VAN OUDE THERMOPHAN OF ENKEL GLAS IN BESTAANDE RAMEN NAAR HOOGRENDEMENT GLAS ZONDER BREEKWERK OF GROTE KOSTEN!