VERVANG JE GLAS

EN VERLAAG JE

ENERGIEFACTUUR

Glaswerken

Glasrenovatie: enkel glas vervangen door dubbel isolerend glas of hoogrendementsglas

Je wil je huis of appartement renoveren en beter isoleren? Dan is het vervangen van je ramen vaak een noodzaak maar ook een grote hap uit je budget. Zijn je ramen ouder dan 15 jaar en zit er nog enkel glas of slecht isolerende beglazing in of is het glas gewoon niet meer mooi dan moet je het vervangen. Maar vaak zijn de raamkaders nog in goede staat, zeker als het bv. nog goed isolerende houten ramen zijn. Die kan je vaak aanpassen en opknappen! Dan volstaat het om alleen het glas te vervangen en bespaar je zo op je renovatie. Soms wil je echter een stuk bijbouwen of schuifdeuren plaatsen en verkies je misschien aluminium of PVC voor de nieuwe ramen in een trendy kleurtje. Daarna kan je de ramen die niet noodzakelijk moeten vervangen worden in dezelfde kleur schilderen als de nieuwe ramen en ook weer enkel het glas vernieuwen, dit is ook een manier om je verbouwing betaalbaar te houden.

Uw oude ramen vreten energie! Het goede nieuws? Met een kleine ingreep doet u uw portefeuille een plezier. Mario Bauweraerts specialiseert zich in het vervangen van enkel glas en oude thermopane-ruiten door superisolerend hoogrendementsglas. Het raamprofiel blijft behouden, of het nu pvc, hout of aluminium is. Dus geen rommelig breekwerk en geen hoge kosten. En uw energierekening? Die daalt zienderogen.


Plaatsen van alle soorten beglazing en reparatie

Naast glasrenovatie kan u bij Mario Bauweraerts eveneens terecht voor plaatsen van alle soorten beglazing voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Van het glas in uw nieuwe huis tot alle interieurglas, keukens, spatwanden, spiegels, gekleurd glas en glazen binnendeuren en buitendeuren.

Bovendien zijn wij sinds 2022 exclusief verdeler van vacuümglas BENGglas in de regio Kempen.


Barstje in het glazen blad van uw salontafel? Of sloeg een verdwaalde voetbal uw ruit aan diggelen? Mario Bauweraerts weet raad. Met zijn 25 jaar ervaring als glazenmaker kent hij de oplossing voor elk mankement. En plaatst hij nieuwe glazen deuren, glaswanden en spiegels volgens de regels van de kunst.


Plaatsen van glazen schuifwanden

Bij Mario Bauweraerts kunt u ook terecht voor het plaatsen van glazen schuifwanden. Met glazen schuifwanden kunt u langer buiten genieten. Glazen wanden beschermen u tegen tocht en regen waardoor u ook tijdens de tussenseizoenen buiten kan zitten!